Barion Pixel

Megkérjük Vendégeinket, hogy lehetőség szerint a foglalt időpont előtt 5 perccel érkezzenek szalonunkba, hogy kollégáink megfelelően tudják Önöket tájékoztatni szolgáltatásainkról.

Felhívjuk Vendégeink figyelmét, hogy a masszázs időtartama magában foglalja a lábfürdő és az esetleges zuhanyzás idejét is!

Szalonunkban lehetőséget biztosítunk zuhanyzásra a masszázst megelőzően vagy a kezelés után, melyhez fürdőpapucsot, törölközőt, tusfürdőt biztosítunk. Annak érdekében, hogy az Ön után következő vendég is időben igénybe tudja venni a szolgáltatásainkat, kérjük, hogy a zuhanyzási idejét próbálja 5 percben maximalizálni.

Amennyiben nem tud megjelenni az adott időpontban, kérjük, legalább 8 órával előtte jelezze felénk. Közvetlenül a masszázs előtt lemondott, vagy a le nem mondott időpontot sajnos nem tudjuk másik vendéggel helyettesíteni, ezért kénytelenek vagyunk díjat felszámítani az alábbiak szerint: a 3 órával korábban lemondott vagy le nem mondott foglalások esetén a szolgáltatás 100%-át, míg a 6 órán belül lemondott foglalások esetén a díj 50%-át vagyunk kénytelenek felszámítani a következő alkalommal. 6 órával a masszázs előtt a lemondás díjmentes.

Késés esetén a masszázsidő lerövidül, ha a masszőrnek egy következő időpontja van. Amennyiben nincs, a teljes időtartam kihasználható.

 Szeretnénk megkérni Önöket, hogy a masszázsokat lázas, megfázásos tünetek esetén vagy közvetlenül műtét, sérülés után, illetve várandósság első 3 hónapjában NE vegyék igénybe. Egyéb fel nem sorolt problémák esetén kérjük, először konzultáljon kezelőorvosával, illetve tájékozódjon szalonunk recepcióján.

Szolgáltatásainkat mindenki saját felelősségre veheti igénybe.

Köszönjük a megértésüket.

Hívás most